Stemningsbillede

Sortering af mad- og drikkekartoner i Kærby

Frem til marts 2022 indsamler vi mad- og drikkekartoner sammen med plast- og metalaffaldet i Kærby. Det gør vi for at få erfaring til den kommende indsamling i hele Aalborg Kommune. 

Det bliver hele tiden muligt at genanvende mere og mere af vores affald, når vi sørger for, at sortere det korrekt. Derfor skal vi – som én af de nye affaldstyper – sortere vores mad- og drikkekartoner til genanvendelse, og vi har brug for jeres hjælp. Mad- og drikkekartoner indeholder papirfibre af høj og ensartet kvalitet, og derfor er der et stort potentiale i at genanvende kartonerne. 

Affaldsmængder, tømningsbehovet og kvaliteten af jeres sorterede mad- og drikkekartoner er særligt dét, vi ønsker at blive klogere på, så vi kan tilpasse vores fremtidige indsamling.

Kom godt i gang

Nyt piktogram på containeren
Sæt det nye piktogrammet for mad- og drikkekartoner på din udendørs container sammen med de eksisterende piktogrammer for plast og metal. 

Læs sorteringsguiden
Læs og gem sorteringsguiden, som vi har omdelt i din postkasse, på køleskabet eller skabslågen, så det er nemt i hverdagen. Korrekt sortering og renhed forbedre genanvendelsespotentialet. 

Tjek om du er tilmeldt vores SMS-service
Vi tømmer dine containere på forskellige dage. Det er derfor en god idé at tilmelde dig vores SMS-service eller tjekke, om du er tilmeldt alle dine ordninger. Sæt kryds ved henholdsvis restaffald, genbrug og haveaffald, så får du en mail eller SMS, inden vi tømmer på din adresse.

Du kan tilmelde dig sms-service her.

Del dine erfaringer med os

* krævet

Fælles opsamlingsmøde


Inden vi afslutter forsøget, inviterer vi til et fællesmøde, hvor vi er spændte på at høre jeres erfaringer og input. Vi opdaterer med information her på siden, når tid og sted er planlagt.

Sådan sorterer du mad- og drikkekartoner, plast og metal

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen